Strona 1 z 1

teatr

: ndz 11 sty, 2009
autor: @psik
tu nikt nie strzela
kulami z ołowiu
nikt z miłością nie całuje ust
nikt się nie zgina
mocą alkoholu
tu nikt nie strzela ciągnąc za spust

to lewa ręka w prawej
albo samotne
przyszły na spektakl
młode panienki
zabawić głowę mhmm
czarne obcisłe mini sukienki

a oczy wściekłe to nie są
głębokie studnie z trucizną
mur się nie wali nie szerzy się trąd
i nikt nie broczy prawdziwą krwią