Strona 1 z 1

120 uderzeń (2009)

: pn 30 mar, 2009
autor: @psik
są dni kiedy nadaję imiona
ludziom i nie nazwanym miejscom
atomy wtedy drgają szybciej

wiatr przynosi informacje
w postaci tysięcy bitów
wciągam je głęboko i przetwarzam

czuję że z każdym krokiem ziemia
powoli zaczyna się obracać
nadając sens wszystkiemu co nazwane