Strona 1 z 1

ssuka (2010)

: śr 12 sty, 2011
autor: @psik
księżyc wciąga mnie w ulice
spuszczam się ze smyczy
park znajoma brama
samce pragnące
wcisnąć nos w nieswoje

nocą wykonuję przyjazne gesty
nie boję się niczego
jestem jeszcze młoda
nie znam smaku cudzej krwi
mogę wszystko za wszystko

rankiem rozrywam sutek
matka mnie za to nie lubi