Strona 1 z 1

kosmos (2010)

: śr 12 sty, 2011
autor: @psik
pooddychajmy chwilę razem
miarowo tak
by puls stał się podobny

gorąca woda
ogranicza ruchy
otwierają się pory

żołądki trawią to samo jedzenie
szanse wyrównują się

przestajemy mieć wpływ
na cokolwiek w nas

wszystko ułoży się we włókna