Strona 1 z 1

umierająca religia (2010)

: śr 12 sty, 2011
autor: @psik
stary testament skończył się holokaustem


obraz na ścianie to tatuaż
przypięty szpilkami do tapety
powietrze rozstępuje się

wiatr wchodzi w usta
wyrywa język
nie jest mu obcy

powietrze jeszcze raz
albo tylko wydaje się