Strona 1 z 1

List do Pani Anny Niewiemczywiesz Grabowskiej

: śr 04 lut, 2015
autor: Jan Stanisław Kiczor
List do Pani
Anny Niewiemczywiesz Grabowskiej

Piszę, bo sam już
Niewiemczywiesz:
Mam w domu jeża.
Jeż ma mnie też.

A dodam jeszcze,
Niewiemczywiesz
Dość hałaśliwy
bywa ten jeż

Potrafi wkurzyć
(ja jego też)
Nie miałaś jeża
Niewiemczywiesz

Sumienie mówi,
Jakoś to zdzierż.
Więc co mam zrobić?
Niewiemczywiesz

Mam taki pomysł,
Niewiemczywiesz.
Ja Ci w prezencie
Oddam „ten jeż”.

Ty go przytulisz,
Lub czasem sklniesz.
Będzie pociesznie;
Niewiemczywiesz

.