Strona 1 z 1

Do nieznanego boga

: ndz 01 lut, 2009
autor: Sosna
hej ty co z fantazją umilasz mi życie
rzucając pod nogi coraz to nowe wyzwania
w najprzemyślniejszych kształtach
może już wystarczy

nie jestem herkulesem życie też mam jedno
nie chcę wyróżniać się w tłumie więc proszę
ogranicz swoją hojność i daj mi spokojnie
wydziergać ten wełniany sweter
zanim nadejdą późnojesienne chłody