Strona 1 z 1

"Abonent czasowo niedostępny"

: ndz 01 lut, 2009
autor: Sosna
Wyjeżdżam poszukać miejsca
którego nie chciałeś mi dać
chociaż byłam na odległość imienia

zmęczyła mnie ta jesień i oczekiwanie
nie zagrzeję miejsca w twojej pościeli
zamieszkałej przez strachy przeszłości
wyciągnięte zbyt długo ramiona cierpną