Strona 1 z 1

Bez recepty

: ndz 01 lut, 2009
autor: Sosna
zanim zgubi ostatnie klucze wierszem
z ptasich rozmów zebranym wyśpiewa

ty jesteś oczy głos ręce to wystarczy
bym mogła zasnąć spokojnie dzisiaj


pora przylotów jak drogowskaz
jest miejsce na bezpieczne lądowanie

za mało ciebie na bezsenność