Strona 1 z 1

Teraźniejszość

: ndz 05 kwie, 2009
autor: Sosna
w dłoniach zaciśnięta przeszłość
to popiół z zapachów wiosen

najgorszym czasem jest teraz
nie wiesz czy jutro obudzi się ptak

uciekasz w swoje ramiona
jedyne miejsce bez rozczarowań
w którym poczekasz na przyszłość


najuciążliwszy z czasów
teraźniejszość