Strona 1 z 1

Powidok

: wt 21 kwie, 2009
autor: Sosna
to drzewo dawało dobry cień
zranili je jednym cięciem
mądrości liści nie dotkniesz
opadły z ramionami na ziemię

powiesz jest inne obok młode
zanurzysz się w zieloność bo
nie czas żałować starych drzew

aż zabraknie ci cienia