Strona 1 z 1

resztę przemilczymy

: ndz 01 mar, 2009
autor: megi
środek lata
a na szczytach niezmiennie
śnieg i zimne noce

nic już nie mów
każde słowo
może sprowadzić lawinę

poczekajmy
nawet zepsutym drogowskazom
zdarza się pokazać właściwą drogę

zejdziemy wtedy w dolinę
i uwierzysz