Strona 1 z 1

Nie proś mnie abym przyszła

: sob 28 lis, 2009
autor: Ania
po samotnych wieczorach
nadeszły noce
bez twego oddechu

na ekranie sufitu
odtwarzam kadr po kadrze
sceny z innego życia

zatrzymam je dłużej
niż twoją dłoń we włosach

nie poproszę byś przyszedł