Strona 1 z 1

na trzy..

: sob 02 lip, 2011
autor: Dante
Jeszcze minut kilka,
jeszcze tylko chwila,
cichy szept - już czas

dłoń zamknięta w dłoniach,
ciepło warg na skroni,
wolno spływa łza

taniec szybkich spojrzeń,
nie płacz, będzie dobrze,
niech cię strzeże Bóg

wiem, nic już nie zmienię,
kryjąc strach w milczeniu
proszę, tylko wróć?