Strona 1 z 1

Preferencje

: pt 03 lip, 2009
autor: Dante
Czas czy kobita, oto pytanie,
choć ranek świta, odpowiedź na nie
wciąż nie przychodzi,
wciąż gdzieś ucieka
i choć po głowie kłębi się rzeka
tez wzajem sprzecznych,
myśli szalonych,
snów niedorzecznych,
twierdzeń chybionych -
światło w tunelu już mi się bieli:
CZAS JEST WAŻNIEJSZY
LECZ NIE W POŚCIELI