Strona 1 z 1

Prawa rynku

: pt 03 lip, 2009
autor: Dante
Jestem w Tobie zabujany
raczej luźno
na silniejsze już uczucie
jest zbyt późno
jestem Tobą zachwycony
lecz z umiarem
bo podobnych już widziałem
w życiu parę
chciałem bardziej się zakochać
lecz nie mogę
więc kochanie kilka złotych
masz na drogę
auto moje, więc się przeproś
z autobusem
ja nowszego już modelu
szukać muszę
cóż poradzę, dziś nie czas
dla tolerancji
gdy już towar, jak ty skarbie
bez gwarancji