Strona 1 z 1

Druga strona

: pt 03 lip, 2009
autor: Dante
Stoi przed lustrem piękna blondyna,
wygina się namiętnie,
a w główce myśl kiełkować zaczyna:
Czy z tyłu równie pięknie ?

Skacze do przodu, jeden ruch ręki,
już lustro odwrócone,
i nagle staje z wyrazem męki,
jakby rażona gromem

Nie –krzyczy - żarty jakieś są głupie
i przeraźliwe kpiny !
To niemożliwe, na całej dupie
same mam pajęczyny !!


Wniosek : gdy w lustra odwrotnej stronie
sprawdzasz tyłu odbicie,
bacz, by z pajęczyn co dzień czyszczone
bywało należycie.