Strona 1 z 1

Banalna piosenka

: ndz 05 lip, 2009
autor: Dante
Mam różyczkę dla ciebie,
mam dla ciebie rózyczkę
skromniutką
już słoneczko na niebie
pokazało twarzyczkę
milutką

Mam dla ciebie piosenkę,
mam piosenkę wesołą
jak wiosna,
co chwyciwszy za rękę
w taniec porwie cię wkoło
radosny

Mam dla ciebie wyznanie,
wyznam ci je serdecznie
i skrycie,
że cię kocham, kochanie
kochał będę cię wiecznie
nad życie

Jedno jeszcze mam słówko
co na koniec ci powiem
kochanie,
ruszże w końcu tą główką
i nie raduj się ,bowiem
ja kłamię