Strona 1 z 1

miłość

: sob 08 sie, 2009
autor: Beata
Lampo stołowa
świecę dziś jaśniej od ciebie
Wodo spływająca z moich rąk
łagodniej dotykam rzeczy
Kubeczku porcelanowy
prześcignę cię w kruchości

A ciebie nauczę
jak smakować
niebieskie migdały


2006