Strona 1 z 1

obsada

: wt 29 cze, 2010
autor: Beata
właściwy kostium podpowiada finał dramy
nie zagrasz Ofelii choć rola przypisana

ofiara rozczarowała widownię

szerzej patrzyła w słońce
nie wiało z północnego zachodu i zamiast przywoływać jastrzębie
bredziła pogodnie o wężach pożerających własne ogony


06.2010