Strona 1 z 1

archeologia zdarzeń z użyciem pamięci (zbyt) długiej

: wt 07 gru, 2010
autor: Beata
milknie wobec wrzawy spraw koniecznych
niecierpliwa dbałość o szczegół
w poukładanych pudełkach
ledwie wyczuwalna woń zdziwienie że tak
po prostu można przestać być

posądzoną o współudział w wydarzeniach
związkach sercach

amnestia objęła podawanie rąk

jest popyt
na własność

XI`2010