Strona 1 z 1

W korzeniach nienawiści

: wt 25 sie, 2009
autor: NathirPasza
w korzeniach nienawiści
czekam senny niejasny lękliwy

na co tu czekać

zagryzając tandetną śmierć
owiniętą w pluszowy całun
palący od różowości

ranię już zranione sutki

kołyszę się w niepewności
czy nadejdzie porywem
przeboska chęć mszczenia się

za niebardzowiadomoco

zapominam o źle zadanym pytaniu
mając w pamięci tylko ból głowy
zżerający serce