Strona 1 z 1

Sen

: wt 08 wrz, 2009
autor: NathirPasza
nieodwołalnie
bezsprzecznie przejebane

puls podłogi i wirujące lustra
obraz rozciągnięty jakimiś używkami
porusza niespokojnie naelektryzowane pragnienie
odmienności

nieoczekiwanie
spolaryzowałem nawet Twoją nadzieję na perwersyjny seks

3…
…2…
…1

jak Bowie w pseudorakiecie
tak ja w pieleszach snu o przyszłości
kreślę połamane linie wpisane w okręgi
doznając kolejnego oświecenia o wolności


tylko kaczki na wodzie
wołające na mnie Tato
psują mi całą tę idyllę