Strona 1 z 1

***(po co pytasz)

: pn 09 lis, 2009
autor: NathirPasza
po co pytasz o sens istnienia
ludzi których życie bawi
co z cierpienia zrobili artystyczną dewiację

tych z zakutymi łbami kopiących podkutymi butami

w poszukiwaniu szczęścia
znaleźliśmy orgazm
i kilkoro opuszczonych szczeniąt

subkultury samotności

niech się święci twoja wolność
prawo silniejszego
i już skończmy z tym absurdem
Bóg nie daje pocieszenia