Strona 1 z 1

Negatyw

: ndz 20 gru, 2009
autor: NathirPasza
życie wydaje się ciekawsze w negatywie
jasność w ciemności
kolejne małe kłamstwa
nieodwracalnie wypychają nadzieję

tyle rzeczy które warto powiedzieć
chociaż każdy środek jest kolejnym błędem
wciąż próbuję przekazać wartość bezwzględną
różną

pozostała jeszcze naiwność w dobre intencje ojca
i wiara że ból można pokonać
chociaż nic już go nie leczy

drżącą ręką wyrażam ostatnie zachwyty
przeczuwając pożegnanie