Strona 1 z 1

Ta brzydka

: czw 03 wrz, 2009
autor: elżbieta
poznałeś moje ogrody i
ukryte ścieżki
teraz proszę

nie odchodź
jesteś mi potrzebny
sklej co głupie i pęknięte
noś przy sobie ostrożnie
niech widzą

będą mówić o tobie
- człowiek z sercem na dłoni

a ta brzydka poraniona
z dziurą w piersi
to jego kobieta - bez serca