Strona 1 z 1

Gołębi taniec

: pt 04 wrz, 2009
autor: elżbieta
nad Czarnieckiego latały gołębie z listami
siedziałam na lipie chwytałam jak popadnie

dziwne były
bez adresu
niczym ciastka z niespodzianką