Strona 1 z 1

Moje kapelusze

: ndz 13 wrz, 2009
autor: elżbieta
Wysłany: Dzisiaj 12:27 Moje kapelusze


--------------------------------------------------------------------------------

latem
giną gdzieś na wydmach
w piasku
jesień przesypiają

zimą
jeden mi przyniesiesz
z mikołajkiem nadmorskim

wiosną
będą w nich gniazdować
znajome skowronki