Strona 3 z 3

: ndz 31 sie, 2014
autor: Mariola Kruszewska
*** (wiosenne)

wiosenne grabie
wyczesują z ostrzyżonej trawy
szczątki martwej jesieni

: ndz 31 sie, 2014
autor: Mariola Kruszewska
*** (nieważne)

nieważne magnolia nawłoć czy
kobieta

ważne by kwitło
co do kwitnienia
wybrano

: sob 19 mar, 2016
autor: Mariola Kruszewska
namiastka dżungli naparstka

bananowce
wysiłek na manowce
bezowocne
starania dla posiadania