Strona 1 z 1

Wrzesień (kartka z kalendarza)

: ndz 21 lut, 2010
autor: MistrzX
nie wolno nam mówić "honor"
ze słów na "h" godne uwagi są hiacynty
albo halucynacje

honor wywołuje efekty uboczne
sprowadzenie hamleta
do wymiaru guzika
baśń o brzydkim kaczątku
na rożnie

ręce wystawione na honor
drętwieją