odchodził

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

odchodził
z walizką pełną jeży.
grzbiet wyprostował
tak jak się prostuje
po upadku.
na stacji słupom opowiadał
historie które się nie zdarzyły
a powinny. gubił wątki
mylił adresy pod którymi
nikt nie oczekiwał.

zostało imię
w imieniu kompas