Pijarowcy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Mijamy się na zakrętach
Bez ugiętych kolan
Patrzę w twarze

Na krzyczących zdjęciach

Dla naiwnych białe zęby
Smukłość i wyroby
Wpełzające w podświadomość

Schlebiacze wszelkiej maści
Wypinają piersi
Później idą na wódkę

Lichą nagrodę

Pełne kosze
Sycą się tanim blichtrem
I śmierdzą nieprzetrawionym

Autoreklama ma cenę
Nieświadomości
A w tle miażdżący walec

Na moim słupie napis
Tylko dla wybranych
Ostatnio zmieniony czw 30 kwie, 2015 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.