Nie tak miało być, nie tak

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Ostry nóż powinien odciąć przeszłość,
o której nie rozmawia się nocą.
W niej tańczyły piękniejsze kobiety,
do nich wracała myśl, gdy pochylony
szukałeś ust. Udręką była pamięć.

Nie przewidywałam przyszłości.

Lata liczone długością włosów
dla kobiety mają wymiar zniekształceń.
Ty prężyłeś ramiona, a ja myślałam
o lustrach zawieszonych w pokojach.

Zostawiam zdjęcie, tyle.
Ostatnio zmieniony pn 22 cze, 2015 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.