pożegnanie z chłopcem *

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

przecież musiałeś odejść
z mojego ucha oka
czas rodzenia zmienia kobietę

nie odwracaj głowy
ona ma na imię Eurydyka
może Kora ale zawsze Ewa

wyposażyłam na podróż
zostaw skaleczenia
ułożę z nich dywan

czerwone schody
będą miały miękkość
i pozwolą na bieg

Demeter zaczeka
Ostatnio zmieniony ndz 05 lip, 2015 przez Latima, łącznie zmieniany 1 raz.