Strona 1 z 1

motto dla ciebie

: wt 13 gru, 2016
autor: Latima
dzieci
które kwiaty wyszyły na ciałach
mają oczy w kolorze pogardy
śmiech miejskiej hieny

widzę je
oparte o bezlitosne drzewa
i twarz kamienieje
głodny wzrok obmacuje
kieszenie przechodniów
a węch supła kiszki

są plwociną
spływającą po wystawowych oknach