zabieliło śniegiem

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

przymrużyłam się
pocałunek smakuje inaczej
nasze zmysły
nie odnajdują tamtego brzasku

pokurczeni od chłodu
zacieramy ręce
by wykrzesać iskrę

drętwe myśli
wróżą bezsennością
może pospacerujmy po ogrodzie
wystraszymy spokój

pójdą za nami cienie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.