Strona 1 z 1

wspominam

: śr 23 lut, 2011
autor: Bożena
tamte dni
ukryty niepokój i krzyk
a wódka coraz bardziej smakowała

serce zmuszało
do posłuszeństwa
ślepły oczy

dziś już
nie kładzie się monet

pamięć nic nie kosztuje