przemiana

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

namalowałam tęczę
zaczęłam jaśniejszą farbą
na górze
później róże i fiolety
pod ubraniem
emocje
rozedrgania szaleństwa
panna z mokrą głową

muszę znaleźć światło
i nowe kolory
za plecami ustawić
odpowiednie pejzaże

pozory
tylko pozory
rzeczywistość za ostra
odwracam wzrok zamyślona

dorosłam
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.