czas robi swoje

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

coraz trudniej mi przychodzi
dźwigać
zakurzone opasłe tomiska
ciężko objąć

szum niszczarki uspokaja
i odświeża
śmiech- wodospad

ustawiam w kalendarzu
lipiec
ciepły szalik na zimowy pejzaż
zakładając mimo woli

przyjaźń
_________________
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.