promocja w zasięgu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

czasem gdy zapuszczam się
w rejony gdzie dominuje
biel lub czerń
strach pełza mi po plecach

zazdroszczę wszystkim tym
co nieświadomie
przeskakują w iluzję

od jesieni
już nie włączam wyobraźni
choć różne scenariusze
kurtyna zawsze opada

nie ma obawy
każdy
przejdzie do następnej klasy
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.