śmierć Euridice

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

wieczorne obietnice
rano pachną inaczej
przezroczyście

znowu spadł śnieg
zakrył brzydotę
zabrał smród rozrzuconych śmieci
święci śnieżkami rzucają
w bałwany
a Teofanie znakują świat
miłością w zasięgu

tak trudno spełnić
jestem Euridice
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.