ulotność

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

dobierają się w pary
zmieniając stan nabierają rumieńców
lub zachodzą mgłą

czasem krystalizują mrozem
układając kolejny pejzaż

nie da się ich zatrzymać
topnieją na szybach
by za chwilę wyparować
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.