do suchej nitki

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

udało się utonąć
zanurzywszy po czubek nosa
rozsądek gdzieś na dnie

zaparowane szyby
przyciemniły wzrok
a sumienie nie ugryzło
choć przemokło od łez

zamknięci w ramionach
nie czują deszczu nie słyszą wiatru
dla nich stanął czas

pora się obudzić by zdążyć przed potopem
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.