existere

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

całą sobą poczuć

z kolcem pod paznokciem
mam ostrzejsze rysy
a przezroczyste ciało
okrywam złością

wlał wylał taki mój życiorys
czekają znaki zapytania
ustawione w szeregu
zwykle pudłuję

życie może dostatecznie
wystrychnąć na dudka
jest jak śmierdzący ser
pełne pustych miejsc

a tak dobrze się zapowiadało
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.