baletnica

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

wciąż niezmiennie
kręci pirouette
rozrzucając pocałunki
na lewo i prawo
jeszcze pas de deux
później radośnie
zaznacza koleje zejście

kiedy zdarzają się potknięcia
wtedy mocniej
naciska stopami podłogę
nie jest jedyną na scenie
która zamyka oczy

Dodano 15 Sie 2011, 11:26:
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.