przyjdzie czas na watpliwości

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

tańczy co wieczór
barwiąc oczy dymem

nad ranem liczy drinki
tasując żetony szybko sprawdza
musi zdążyć przed budzikiem
royal straight flush nie tym razem

może nigdy
nie doczeka się tej właściwej
zdarte palce już prawie nie bolą
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.