Strona 1 z 1

***(zainspirowane pewnym e-mailem)

: wt 27 wrz, 2011
autor: Bożena
zwariowałam dawno temu
przyspieszone tętno odliczało dni
telefon okno
okno telefon
płytki pcv od biurka do ścian
nie dawały szczególnych znaków

pędzel farba
farba pędzel
modeluję czas w kolorze
kasztanów
włosy nadal mają młodzieńczy odcień

zachowuję trzeźwość myśli
głupiejąc
na punkcie poszukiwań
może uda mi się znowu dostać kota