Strona 1 z 1

moje piekło

: śr 28 wrz, 2011
autor: Bożena
na nieznanej ulicy
otoczył mnie niepokój i wzrok
z nieprzyjaznych okien
nie wiem czy uciekam
jednak błądzę

wokół obce reklamy
stukot stóp popędza
myśli
próbuję krzyczeć
mgła rozmywa ostrość
paznokci na klamce

nawet marnego stróża
tym bardziej anioła