Strona 1 z 1

nie bez powodu

: wt 22 lis, 2011
autor: Bożena
spadł
schyliłam się po niego
w domu więcej kolorów
między kanapą a snem
przyda się
jesienią lubię zbierać
całkiem nieżywe
ożywiać

feeria barw
ogrzewa od środka
samotność
nie jest wtedy samotna
gdy układam bukiet
w zieloności wplatając złocienie

kiedyś
jak ten żółtobrązowy
poplamiony rdzą na brzegach
leciutka opadnę