Strona 1 z 1

nieodwołalnie

: czw 19 gru, 2013
autor: Bożena
nic nie powstrzyma odejścia
które czas skrupulatnie
odnotuje w protokole

brakiem cudów odliczy
potknięcia
z pustego w puste
zasieje kwiaty na grobie

powszednie dni
chłodnych dotknięć
obróci w pył

z zaskoczenia